welkom !!
Websayfa.nl
Ons ontwerp Website
onze expertise !!
Artena Rolluikentitle=
Kazauzmanititle =
Turkse Markttitle=
Letseladvies.nl Logotitle=
Gentle Cash Logotitle =
BSA- Banden Logotitle=
www.kadezorg.nl Logotitle =
Elfi-letselschade Advocaattitle=

Ceylan Avinal


 • Welkom
  Welkom op de website van Ceylan Avinal, erg leuk dat u geïnteresseerd bent.
  Op deze site kunt u alle informatie rondom Ceylan en haar paarden vinden.
  Ceylan Avinal
  Vanaf jonge leeftijd is Ceylan gepassioneerd van paarden en alles wat er mee te maken heeft. Op haar zesde jaar kreeg ze haar eerste pony, Het is Mirna Benmar (zicht), waarmee Ceylan fanatiek en succesvol aan wedstrijden heeft deelgenomen. Mira was een super pony die altijd haar best deed en een super mentaliteit had. Dankzij Mira heeft Ceylan haar passie voor wedstrijden ontwikkelt. Na Mira kwam de D-pony Whatever. Ondanks het moeilijke karakter van deze pony hebben ze toch het Z dressuur bereikt.
  Na de pony tijd kwam de prachtige black beauty Royal Rias Berlin (make-up). Ontmoette Rias is Ceylan van de klasse L1 t / m de Prix st. George gegroeid. Rias heeft altijd een speciale plek, omdat het haar eerste paard is die haar nooit in de steek heeft gelaten en altijd zijn uiterste best deed.
  Op dit moment is Zygrande Le Coupied (Zyggy) het toppaard van Ceylan. Ze vormen al zeven jaar een combinatie en komen uit op het allerhoogste niveau; International Grand Prix. Zyggy is een absoluut toptalent met een gouden karakter.
  12
  Wereldbeker 2016

  Naast Zyggy heeft Ceylan twee jonge paarden die hem gaan opvolgen, namelijk Zygrande zijn halfzusje ”Holyloma C” en ”Gigiloma”, dochter van de wereldberoemde hengst Totilas.
  Ceylan heeft haar VWO diploma behaald en is momenteel aan het afstuderen op HBO Bedrijfskunde, gericht op Paardenhouderij, Beheer & Sport.
  Ceylan heeft twee nationaliteiten en vertegenwoordigt Turkije op internationale wedstrijden. Haar droom is om Turkije te ontwikkelen tot dressuurland, waardoor er teams afgevaardigd kunnen worden naar internationale kampioenschappen.

 • www. >>
Contact formulier
WEBSAYFA Solutions

Breda - Rotterdam - Amsterdam

Bank: NL20 ABNA 0471 2587 92
KvK: 61361186
Btw: 8543.11.609.B01

+31 (0) 85 800 6161
info@websayfa.nl

Powered by :
Demo ICT Solutions

bericht