Hoşgeldiniz !!
Websayfa.nl
WEBSAYFA TASARIM BİZİM
UZMANLIĞIMIZ !!
Artena Rolluikentitle=
Kazauzmanititle=
Turkse Markttitle=
Letseladvies.nl Logotitle=
Gentle Incasso Logotitle=
BSA- Banden Logotitle=
www.kadezorg.nl Logotitle=
Elfi-letselschade Advocaattitle=

Sultan’s Baklava Utrecht

  • Gaziantep Sultan’s Baklava
    Baklava is eeuwenlang, al vanaf Ottomaanse tijden een traditie in de Turkse cultuur. Bij de feestdagen en bruiloften is baklava een vaste onderdeel van de feestmaaltijden ter verrijken van smaken en gezelligheid. Bij Sultans baklava heeft u altijd keuze uit breed assortiment met verschillende vulling en toppings. Een portie baklava met bolletje vanilla ijs of kadayif met verse bakkersroom zal zeker in de smaak vallen. Dit meesterwerk vraagt veel geduld en passie. Na jarenlang ervaring wordt de vakkundigheid erkent. Tussen elke dunne laagjes deeg proeft u niet alleen de vulling van pistache, walnoten of diverse noten maar ook de passie en de liefde in ambachtelijke lekkernij.

    U kunt ook bij Sultans Baklava terecht voor hartige en zoetige broodjes, ontbijt en lunch. Een Simit ( Turkse bagel) met beleg naar keuze of pogaca ( een gevulde broodje) zal in uw smaak vallen. Deze dagverse producten zijn huisgemaakt en wordt geserveerd met Turkse thee en koffie.

    Voor een kleine traktatie op uw werk of voor vrienden en familie is een doosje ambachtelijke koekjes of baklava ook een aanrader. Dagelijks kunt u kiezen uit meer dan 15 soorten zoet- en hartige ambacht koekjes.

  • www. >>
İletişim formu
WEBSAYFA Solutions

Breda - Rotterdam - Amsterdam

Banka: NL20 ABNA 0471 2587 92
KvK: 61361186
Btw: 8543.11.609.B01

+31 (0) 85 800 6161
info@websayfa.nl

Powered by :
Demo ICT Solutions

Mesaj