Halil Dogan Advocaten

Halil Dogan Advocaten

Sedert 1998 adviseert en begeleidt Halil Dogan Advocaten zowel particulieren als midden- en kleinbedrijven in verschillende juridische aangelegenheden. Het kantoor behandelt diverse zaken, waaronder: het (Europees) migratierecht, personen- en familierecht, bestuursrecht, contractenrecht, arbeidsrecht en huurrecht (bedrijfsruimte). Het team beschikt over...


Sedert 1998 adviseert en begeleidt Halil Dogan Advocaten zowel particulieren als midden- en kleinbedrijven in verschillende juridische aangelegenheden. Het kantoor behandelt diverse zaken, waaronder: het (Europees) migratierecht, personen- en familierecht, bestuursrecht, contractenrecht, arbeidsrecht en huurrecht (bedrijfsruimte).
Het team beschikt over betrouwbare netwerken van juridische deskundigen in onder andere Duitsland, Engeland, Turkije en Noord-Irak.
Bij Halil Dogan Advocaten kunt u rekenen op adequate en specialistische bijstand op verschillende rechtsgebieden met persoonlijke aandacht voor uw zaak. Naast het Nederlands kunt u bij ons op kantoor ook terecht voor het oplossen van uw juridische vraagstukken in verschillende talen, zoals in het Engels, Duits, Turks, Arabisch en Koerdisch.

EN İYİSİNİ TASARLAMAYA HAZIRIZ !

Size özel benzersiz tasarımların keyfini çıkarın.