Kalkuz BV | kozijnen rolluiken en veranda’s

Kalkuz BV | kozijnen rolluiken en veranda’s

Meesterkwaliteit Sinds 2001 staan wij bij KALKUZ bekend voor engagement en leidende kwaliteit in de ramen- en deurenmarkt. Onze assortimenten zijn ramen, deuren, zonweringen, veranda’s, garagepoorten en rolluiken… We staan binnen de branche bekend door ons voortdurend streven naar functionaliteit,...

  • Rating:
  • Müşteri: Kalkuz BV | kozijnen rol...
  • Website: https://kalkuz.nl
  • Teslim: 3 Mayıs 2019

Meesterkwaliteit

Sinds 2001 staan wij bij KALKUZ bekend voor engagement en leidende kwaliteit in de ramen- en deurenmarkt. Onze assortimenten zijn ramen, deuren, zonweringen, veranda’s, garagepoorten en rolluiken… We staan binnen de branche bekend door ons voortdurend streven naar functionaliteit, duurzaamheid en technologische innovatie.

Daarnaast staat het begrip “meesterkwaliteit” in onze onderneming centraal, wij bieden uitsluitend hoogkwalitatieve producten aan van Duitse makelij. Enkele van onze partners zijn Aldra, Schüco, Ewiterm, Alulux: één voor één betrouwbare bedrijven in onze sector.

Kwantiteit

Wij bieden u niet alleen kwaliteit aan, ook kwantiteit dragen wij hoog in het vaandel. Naast ons uitgebreid gamma van vaste producten, kunt u bij ons ook terecht voor individuele productoplossingen van onbeperkt aanbod.

Klantenservice

Bij Kalkuz staat een tevens ook een vlotte klantenservicecentraal, we staan ter beschikking van klanten zowel in België als in Nederland. Doordat we streven naar een goede band met onze leveranciers, garanderen we u een snelle levering en een uitmuntende kwaliteit.

Ecologie en Milieu

Omdat we ecologie en milieu belangrijk vinden, specialiseren we ons in passiefhuizen en lage energiewoningen. Ook houden we rekening met de eisen van de nieuwe Energie Prestatie Normen, de landelijke eisen en de RAL-certificaten.

EN İYİSİNİ TASARLAMAYA HAZIRIZ !

Size özel benzersiz tasarımların keyfini çıkarın.