MedicalZorg

MedicalZorg

MedicalZorg biedt dagbesteding aan in groepsverband (Begeleiding Groep). Dit gebeurt op de locatie van MedicalZorg, waar een ruimte in huiselijke sfeer is ingericht. Hier worden wekelijks activiteiten georganiseerd. Het aanbod wordt naar wens en aan de hand van de opgestelde...


MedicalZorg biedt dagbesteding aan in groepsverband (Begeleiding Groep). Dit gebeurt op de locatie van MedicalZorg, waar een ruimte in huiselijke sfeer is ingericht. Hier worden wekelijks activiteiten georganiseerd. Het aanbod wordt naar wens en aan de hand van de opgestelde begeleidingsdoelen van de clienten samengesteld. Tijdens de activiteiten zijn er vanuit MedicalZorg begeleiders aanwezig die de activiteiten begeleiden en waar nodig de clienten ondersteunen.
Naast het bieden van begeleiding in groepsverband is het ook mogelijk om Begeleiding individueel af te nemen bij MedicalZorg. Begeleiding individueel vindt in de thuissituatie van de cliënt plaats. Clienten worden ondersteunt bij behoud of bevordering van de zelfredzaamheid. De begeleiders proberen de clienten te stimuleren en/of te activeren om hun dagelijkse leven te structureren.

EN İYİSİNİ TASARLAMAYA HAZIRIZ !

Size özel benzersiz tasarımların keyfini çıkarın.