Ortho XL Tandarts Praktijk

Ortho XL Tandarts Praktijk

Ortho XL is een zeer moderne praktijk die beschikt over de aller nieuwste technieken in de orthodontie. Orthodontisten zetten tanden recht met behulp van verschillende soorten beugels. Ook houden ze zich bezig met de studie, begeleiding en behandeling van de...

  • Rating:
  • Müşteri: Ortho XL Tandarts Prakti...
  • Website: http://orthoxl.nl/
  • Teslim: 8 Mart 2017

Ortho XL is een zeer moderne praktijk die beschikt over de aller nieuwste technieken in de orthodontie. Orthodontisten zetten tanden recht met behulp van verschillende soorten beugels. Ook houden ze zich bezig met de studie, begeleiding en behandeling van de groei van de kaken en de ontwikkeling van het gebit.

Door tanden, kiezen en kaken in een goede positie te brengen mbv een beugel, wordt een goed evenwicht bereikt tussen gebit, tong, wangen en lippen. Zo ontstaat een goed functionerend en regelmatig gebit, dat er mooi uitziet en goed schoon te houden is. De specialisten in deze praktijk gebruiken moderne beugels zoals keramische en zelfligerende brackets, maar bijvoorbeeld ook de clearaligner. Alle beugels worden in onze praktijk door de orthodontist zelf geplaatst.

U kunt altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsconsult via 070-783 00 00 Tevens is Ortho XL een verwijspraktijk voor uw tandarts.

EN İYİSİNİ TASARLAMAYA HAZIRIZ !

Size özel benzersiz tasarımların keyfini çıkarın.