Randstad Personenschade B.V.

Randstad Personenschade B.V.

Randstad Letselschade & Advies beschikt over juridisch specialisten die opkomen voor de belangen van slachtoffers die buiten hun schuld letsel hebben opgelopen. Wij zijn een multicultureel, dynamisch en sociaal bewogen bedrijf. Wij richten ons specifiek op het begeleiden van mensen...


Randstad Letselschade & Advies beschikt over juridisch specialisten die opkomen voor de belangen van slachtoffers die buiten hun schuld letsel hebben opgelopen.

Wij zijn een multicultureel, dynamisch en sociaal bewogen bedrijf. Wij richten ons specifiek op het begeleiden van mensen met een niet-westerse achtergrond. Onze aanpak is afgestemd op de verschillende culturele achtergronden en omstandigheden.

Het is belangrijk dat u kunt rekenen op een ervaren specialist, die er voor zorgt dat uw schade geheel wordt vergoed. Bij Randstad Letselschade & Advies is uw claim in goede handen.

Multiculturele letselschade bureau, communicatie in eigen taal van clienten ( Nederlands, Turks, Bulgaars, Russisch, Marokkaans, Afghaans, Pools, Frans, Engels en Syrisch)

EN İYİSİNİ TASARLAMAYA HAZIRIZ !

Size özel benzersiz tasarımların keyfini çıkarın.