Stichting Kamer van Koophandel Nederland & Turkije

Stichting Kamer van Koophandel Nederland & Turkije

De “Kamer van Koophandel Nederland & Turkije” is opgericht met als doel om de internationale handel tussen Turkije en Nederland te stimuleren als een non-profit organisatie. Nederland en Turkije hebben inmiddels 400 jaar diplomatieke betrekkingen met elkaar. Mede daardoor zijn...

De “Kamer van Koophandel Nederland & Turkije” is opgericht met als doel om de internationale handel tussen Turkije en Nederland te stimuleren als een non-profit organisatie. Nederland en Turkije hebben inmiddels 400 jaar diplomatieke betrekkingen met elkaar.

Mede daardoor zijn Nederlandse bedrijven één van de grootste groep investeerders in Turkije. Verder biedt Turkije enorm veel mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers aangezien de Turkse economie een van de snelst groeiende is in de wereld. Helaas zijn heel veel Nederlandse bedrijven hier nog niet van op de hoogte of vinden zij de stap te groot om te investeren in Turkije.

Hier komt onze organisatie in actie. Wij willen de brug vormen tussen Nederland en Turkije. Onze organisatie is opgericht om een groot netwerk te vormen die uit een groep met belangen in de handel tussen Nederland en Turkije bestaat. Verder dient het als informatieplatform voor iedereen die interesse heeft om te investeren in Turkije. Wij hebben de expertise in huis om u te helpen om de grote stap te maken.

EN İYİSİNİ TASARLAMAYA HAZIRIZ !

Size özel benzersiz tasarımların keyfini çıkarın.